Opšti uslovi korišćenja

Posetom ili kupovinom na web prodavnici Prirodnovino.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. Prirodnovino.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune Uslova korišćenja.

 

Zaštita privatnosti

U ime web prodavnice Prirodnovino.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših poslovnih partnera. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Kod procesa registracije svi naši kupci imaju mogućnost da se izjasne o prijemu biltena.

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo radi obavljanja poslovanja. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Intelektualna svojina

Ceo autorski sadržaj prikazan na našem sajtu, kao što su stranice, tekstovi, opisi, fotografije, i ostali materijali su vlasništvo naše web prodavnice Prirodnovino.rs i ne mogu se koristiti bez naše prethodne saglasnosti. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na našem sajtu smatrate da je Vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima. Delovi ili ceo web sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, preneseni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pismenog odobrenja. Pojedine informacije sa sajta www.prirodnovino.rs moguće je prenositi uz obavezno vidno naznačavanje u adekvatnom obliku o tome da je " informacija preuzeta sa sajta www.prirodnovino.rs".

 

Korisnički nalog

Korišćenjem sajta Prirodnovino.rs odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na Vašem nalogu i sa Vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti web prodavnicu uz nadzor roditelja ili staratelja. Zadržavamo pravo da odbijemo pružanje usluga, ukinemo nalog ili otkažemo narudžbenicu ukoliko se ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Prirodnovino.rs koristi Vaše lične podatke koje ste naveli prilikom registracije radi dostave proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostavljati trećim licima.

Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom e-mail adresom nije dozvoljena na Prirodnovino.rs. Protiv takvih aktivnosti naša firma može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

 

Opis proizvoda

Prirodnovino.rs se trudi da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, ne možemo garantovati da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa odgovarajućom račun-otpremnicom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac.

 

Cene proizvoda

Sve cene su iskazane u dinarima (RSD) sa PDV-om (crveno označeno). Sve cene su krajnje maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om.

Naša firma zadržava pravo na izmene cena koje mogu nastati kao posledica promena na tržištu i promena kursa valuta.

Naša firma nije odgovorna za moguće greške u cenama koje su prikazane.

 

Ažuriranje podataka na sajtu

Ažuriranje sajta vrši se više puta u toku dana, ali nažalost i pored toga nismo u mogućnosti da u potpunosti garantujemo tačnost stanja lagera i opisa proizvoda.

 

Uslovi kupovine na web prodavnici Prirodnovino.rs

Prirodnovino.rs je web prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

 

Brza Kupovina

Brza Kupovina je oblik kupovine za one naše  buduće potrošače, koje ne žele da se registruju na našem sajtu ali ipak žele da kupe proizvode. Za njih smo napravili mogućnost kupovine bez registracije, da bismo pojednostavili proces kupovine. Posle odabira proizvoda ponudiće Vam se mogućnost Brze Kupovine.

 

Garancija i reklamacija

Sa naručivanjem i preuzimanjem proizvoda kupac se obavezuje da prihvati naše uslove reklamacije i garancije, koje se nalaze pod tačkom Garancije i reklamacije.

Naglašavamo, da svi proizvodi koji se vraćaju moraju biti u originalnoj ambalaži, neoštećeni. Po Zakonu o zaštiti potrošača svi troškovi povrata robe padaju na teret Kupca.

 

Ostali članci
Aktuelnosti
Reportaže
Zanimljivosti
Vinske Vesti