Dobrodošli

Suština vina je u čoveku...

Prirodnovino.rs je prva i jedina web prodavnica vina u Srbiji gde možete naći prirodnih (organskih) vina i vina autohtonih sorti grožđa Srbije.

Vina u našem asortimanu su degustirani pomoću međunarodne vinske sudije. Naš stručni saradnik ima višegodišnje iskustvo u degustiranju kvalitetnih vina i kao član žirija stalno učestvuje na međunarodnim takmičenjima. Na osnovu njegovog predloga smo izabrali kvalitetna vina za Vas. 

 

Naš cilj je da Vam ponudimo kvalitetna i jedinstvena vina domaće proizvodnje, kao i da zajedno sa Vama izgradimo domaći vinski identitet.

 

Zašto nam je to bitno?


Srbija obiluje kvalitetnim zemljištem na kom se uzgajaju najbolje sorte grožđa i pravo vrhunsko vino. Svako ko poseti našu zemlju poželi da proba specijalitete domaće kuhinje i domaća tradicionalna pića i odlazi kući stvarajući sliku na osnovu onoga što je video i probao. Želimo da utisak koji će poneti bude tako intenzivan, da se često seti naših vina i poželi opet da ih proba jer suština vina je u čoveku.
 

Vino može da bude jedan od načina kojim ćemo da izgradimo i pojačamo imidž naše zemlje. Smatramo da uz Vašu pomoć možemo u tome uspeti!

U cilju što boljeg asortimana, radićemo na tome da proširimo našu ponudu, da Vam pružimo kvalitetne informacije i pomognemo Vam da naučite sve što niste znali o vinu. Ukoliko Vi imate neki predlog kako da budemo još bolji, javite nam se!

 

Da li ste znali da jedna čaša vina dnevno produžava život?


Živeli!

Ključne reči:
 

domaći, sorte, vrhunska vina, vino, kvalitetna vina,

Ostali članci
Aktuelnosti
Reportaže
Zanimljivosti
Vinske Vesti